Кәуап (әзірбайжан кәуабы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жас қозыны сүйектері мен шеміршектері бар кесектерге бөліп, 3 сағат бойы маринадтаңыз (тұз бен бұрыш қосып сақиналарға кесілген пиязда), шашлыктарға (тұздан, дәмдеуіштерден және пияздан тазартылған) жіпке салып, ыстық көмірдің үстіне қуырыңыз, барлық уақытта айналдыру. Ащы шөптерді кәуапқа қызмет етіңіз, оларды шоқтарға жайыңыз, сонда әрқайсысында жасыл пияздың бір сорты және жасыл пияздың екі сабағы болады. Жас қозы - 2500 г, басы бар жасыл фарт, жасыл қауырсыны бар сарымсақ, базилик сабағы, кинза, эстрагон, жалбыз.