Қайта пісіру
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Қара бидай ұны немесе бидай ұны 30
жұмыртқа 1/2 дана.
еріген сары май 20
сорпа немесе сүт 30
ет 80
пияз 20
бұрыш
тұз.
жұмыртқа 1/2 дана.
еріген сары май 20
сорпа немесе сүт 30
ет 80
пияз 20
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Тік ашытқысыз қамырдан диаметрі 8-9 см дөңгелек пирожныйлар жайылады, торттардың шеттері жоғары қарай бүктеледі. Өнімдерді пеште пісіреді, фаршпен толтырады, қайтадан пешке салады, 2-3 минуттан кейін еріген сары маймен майлайды және дайын болғанға дейін пісіреді. Салмасы келесідей дайындалады: пияз, тұз, бұрыш қосып, аздап салқындатылған қуырылған қой етінен немесе шошқа етінен жасалған фарш сорпамен немесе сүтпен шайқалған жұмыртқадан жасалған омлет массасымен сұйылтылады. Ыстық күйінде беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қайта пісіру пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 2 мин. Из продуктов вам понадобятся Қара бидай ұны немесе бидай ұны 30, жұмыртқа 1/2 дана., еріген сары май 20, сорпа немесе сүт 30, ет 80, пияз 20, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz