Сарымсақ қосылған бидай пампушкалары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Бидай ұны 80
су 30
қант 5
ашытқы 2
5
өсімдік майы 5
су 20
тұз.
су 30
қант 5
ашытқы 2
5
өсімдік майы 5
су 20
тұз.
Сипаттамасы Ашытқы, қант, тұз және ұн (норманың 1/4 бөлігі) жылы суда сұйылтылып, қамыр иленеді. Олар оны көтеруге мүмкіндік береді, содан кейін ұнның қалған бөлігін, өсімдік майын қосып, жақсылап илеп, қайтадан көтеруге мүмкіндік береді. Салмағы 25 г орамдарды пішіндейді, оларды қуыруға арналған табада ерітеді және пеште пісіреді. Сарымсақ тұзбен езіліп, өсімдік майымен және қайнатылған сумен сұйылтылады. Пампушкалар осы тұздықтың астында беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сарымсақ қосылған бидай пампушкалары пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Бидай ұны 80, су 30, қант 5, ашытқы 2,5, өсімдік майы 5, су 20, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz