Сыған стиліндегі ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг шошқа еті, ақжелкен, кинза, аскөк, дәміне қарай тұз және қара бұрыш. Етті жуып, қағаз сүлгімен құрғатып сүртіңіз. Қалыңдығы 1,5 -2 см талшықтарды кесіп, аздап (!) шайқаңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. Етті қатты қыздырылған құрғақ шойын табаға салыңыз да, қатты отта қабық пайда болғанша қуырыңыз (әр жағынан 20 - 30 секунд). Дайын етті терең керамикалық ыдысқа қақпағы бар қабаттарға салыңыз, майдалап туралған шөптермен молынан себіңіз. Қақпақтың астында 15 -20 минут қайнатыңыз. Ақжелкен жапырақтарымен, кинза мен салат жапырақтарымен және құрғақ қызыл шараппен бірге қызмет етіңіз.