Анизоза (Қамырдан жасалған бұйым)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ұн 80, қой еті 70, пияз 120, жаңа қырыққабат 125, дәмдеуіштер, тұз.
Сипаттамасы Ұнды екі бөлікке бөледі, бірінен ашытқы қамырын, екіншісінен ашытқысыз қамыр илейді. Ашытқы қамыры қолайлы болған кезде оны ашытқысыз қамырмен араластырады, 30 г бөліктерге бөледі, жайып, тартылған етті пирожныйларға салады және шеттерін қысып, өнімдерге төртбұрыш пішінін береді. Ругозаны бумен пісіреді немесе пеште пісіреді. Қаймақпен немесе сары маймен бірге беріледі.