Губадия етпен бірге
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қамыр 1000
ет 800
корт 250
күріш 300
мейіз 250
жұмыртқа 6 дана.
еріген сары май 300
пияз 50
бұрыш
тұз.
ет 800
корт 250
күріш 300
мейіз 250
жұмыртқа 6 дана.
еріген сары май 300
пияз 50
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Ашытқы немесе май қамыры табаның көлеміне қарай торттарға жайылады. Сары маймен майланған табаға шелпек салынады, қамырды маймен майлайды және үстіне корт (Кептірілген сүзбе), қайнатылған күріш, пиязбен бірге ет тартқыштан, қуырылған мяса, қайтадан күріштен, туралған тік жұмыртқадан және күріш. Толтырманың үстіңгі қабаты - буға пісірілген өрік, мейіз немесе қара өрік еріген сары маймен құйылады және 2-ші тортпен жабылады. Шеттерін қысып, қалампырмен тығыздайды, өнімді маймен майлайды, үгінділерге себеді және орташа температурада 40-50 минут пісіреді. Дайын губадия кесектерге кесіліп, ыстық күйінде беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Губадия етпен бірге пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қамыр 1000, ет 800, корт 250, күріш 300, мейіз 250, жұмыртқа 6 дана., еріген сары май 300, пияз 50, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz