Голланд тіліндегі қияр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қияр қабығынан тазартылады, тұқымдардан босатылады, кесектерге кесіледі және майға немесе майға баяу отта шамамен 25 минут қайнатылады. Бөлек, тілімдерге кесілген шұжықты қуырып, қиярмен араластырады. Барлығы сарысы қосылған қаймақпен құйылады, ал дайын тағам енді отқа қойылмайды, тек шөптер мен дәмдеуіштерді қосу ғана қалады. 1 кг қияр, 200 г шұжық, 120 г қаймақ, 1 жұмыртқаның сарысы, қажетінше сары май немесе кез келген май, дәміне қарай ащы шөптер, тұз және бұрыш.