Қызанақ пен жұмыртқа қосылған бұрыш бұқтырмасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 750 г болгар тәтті бұрышы, 750 г қызанақ, 3 пияз, 3 ас қасық маргарин немесе өсімдік майы, 6 жұмыртқа, тұз. Пиязды ұсақтап турап, майға аздап қуырыңыз. Бұрышты жуыңыз, тұқымдар мен сабақтардан тазалаңыз, жұқа сақиналарға кесіңіз және пиязбен бірге 15 минут қайнатыңыз. Қызанақты ірі тілімдерге бөліп, пияз бен бұрышпен бірге қайнатыңыз, тұз қосыңыз. Жұмыртқаны шайқаңыз, тұз себіңіз, оларды көкөністерге құйыңыз және пеште пісіріңіз. Ыдысты ыстық күйінде беріңіз.