Шампиньондары бар күміс тұқы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тазартылған, іші тазартылған және жуылған орташа мөлшердегі күміс сазанға тұз, бұрыш қосып, ұнға салыңыз. Сары майға майдалап туралған пиязды қызартып, содан кейін дайындалған күміс тұқы алтын қоңырға айналғанша қуырыңыз. Саңырауқұлақтарды тазалаңыз, жуыңыз, жолақтарға кесіңіз және балықтың үстіне қойыңыз. Терісі мен тұқымынан тазартылған қызанақты, майдалап туралған сарымсақты қосып, аздап ақ табиғи шарап құйып, баяу отта бұқтырыңыз. Дайын күміс тұқы табаққа салыңыз да, туралған ақжелкенге себіңіз. Пісірілген картоппен бірге қызмет етіңіз.