Маринадталған сәбіз (тағы бір нұсқа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Маринадтау үшін сәбізді сұрыптайды, жуады, тамырының ұштары мен жасыл басын кеседі, қабығынан тазартады, қайнаған суға 4-5 минут қайнатады, бір шелек суға тез салқындатады және жұлдызшалар, гофрленген табақтар, дөңгелектер және т.б. түрінде бұйра кесінділер жасайды. ыстық маринадталған құюмен құйыңыз. Маринадталған қызылша сияқты пастерленген. Салқын үй-жайда сақтайды. 10 литрлік банкаларға Сәбіз - 6,5 кг Маринадталған құю - 3,5 кг