Арабша қуырылған тартылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Араб қуырылған фарш Тостқа арналған 2 тілім нан 50 гр қарағай жаңғағы 300 гр тартылған сиыр еті 60 гр мейіз 1 жұмыртқа тұз кайен бұрышы ұнтақталған даршынкориандр 150 гр йогурт 50 гр Крем -фраиче 1 түйір сарымсақ 3 шай қасық лимон шырыны қант 1 кастрюль кориандр жасыл және қуыруға арналған қап
Сипаттамасы (тағамдар: арабша) Нанды жібітіп, сығып алыңыз. 40 г қарағай жаңғағын тураңыз. Фаршты нанмен, 30 гр туралған қарағай жаңғағымен, 50 гр мейізбен және жұмыртқамен араластырыңыз, дәмдеңіз, бөлке жасаңыз. Қуыруға арналған қапшыққа салыңыз, жабыңыз, шанышқымен бірнеше жерден тесіңіз. Төменнен екінші сөреге алдын ала қыздырылған пешті (200С) қойып, 30-40 минут пісіріңіз. Йогуртты крем-фрайше, ұсақталған сарымсақ, лимон шырыны, тұз, қант және туралған кориандрмен араластырыңыз. Қарағай жаңғағын қуырыңыз, өнімге жаңғақ пен мейіз себіңіз, тұздықпен бірге қызмет етіңіз.