Үгітілген картоптан жасалған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Құрамы: 4 порция үшін: 500 гр (1 фунт 2 унция) картоп 2 түйір сарымсақ
ұсақталған 85 гр (3 унция) қатты швейцариялық ірімшік (грювье немесе Эмменталь) 284 мл кілегей 25 гр (1 унция) сары май Нұсқаулар:
ұсақталған 85 гр (3 унция) қатты швейцариялық ірімшік (грювье немесе Эмменталь) 284 мл кілегей 25 гр (1 унция) сары май Нұсқаулар:
Сипаттамасы (ас үй: французша) Пешті 180 гр C/Gas дейін алдын ала қыздырыңыз 4. Картопты аршып, ірі үккіштен өткізіңіз (тағамдық процессорды қолданбаңыз - картоп тым ылғалды болып шығады). Сыйымдылығы 1.2 литр болатын пештің терең табасын аздап майлаңыз. Картопты, сарымсақты, ірімшікті және кілегейді араластырыңыз, дәміне қарай дәмдеңіз. Дайындалған пішінге ауыстырыңыз. Үстіне майдың бір бөлігін салып, қызарғанша 40 минут пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Үгітілген картоптан жасалған кастрюль пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 40 мин. Из продуктов вам понадобятся Құрамы: 4 порция үшін: 500 гр (1 фунт 2 унция) картоп 2 түйір сарымсақ, ұсақталған 85 гр (3 унция) қатты швейцариялық ірімшік (грювье немесе Эмменталь) 284 мл кілегей 25 гр (1 унция) сары май Нұсқаулар:. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz