Қызғылт шараптағы құлпынай
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер 150 гр (5 унция) қант 150 мл (1/4 рт) раушан шарабы 1-2 даршын таяқшасы 1 жұлдызды анис апельсин қабығының жұқа жолақтары 500 гр (1 фунт 2 унция) құлпынай, екіге бөлінген 50 гр (2 унция) пісте амаретти печеньесі Нұсқаулар:
Сипаттамасы Құрамы: 4 порцияға арналған: Шарапты, қантты, даршынды, анис пен қабықты кастрюльге салыңыз, оған 150 мл (1/4 рт) су құйыңыз. Қант ерігенше араластыра отырып, қыздырыңыз. Алынған сиропты құлпынайдың үстіне құйыңыз. Салқын. Содан кейін 30 минут суытыңыз. Құлпынайларды төрт стаканға орналастырыңыз, жаңғақ себіңіз. Печеньелермен бірге қызмет етіңіз.