Filet mignon chatelin (тағамдар: француз)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 6 тілім ақжелкен, 6 дана. салат, 60 г шошқа майы, 100 г сары май, 60 г сәбіз, 30 г пияз, 1/2 л сорпа, 50 г мадейра, 100 г шырын, бұзау, тұз, бұрыш қуырған кезде бөлінген, бұрыш, шөптер шоғыры.
Сипаттамасы Жуылған және аршылған салат жапырақтарын 10 минут бойы ағартыңыз. Қалың қабырғалы кастрөлдің түбіне кесектерге кесілген шошқа майын, сәбіз мен пияз тілімдерін, салат жапырақтарын салыңыз, бұзау шырынын, сорпаны құйыңыз, шөптерді қосып, 1 сағат қайнатыңыз.Тендерлоин кесектерін қызмет көрсетер алдында бірнеше минут қуырыңыз. табада 50 г сары майға салып, салат жапырақтарымен бірге табаққа салыңыз. Табаға мадейра құйыңыз, сұйықтықты аздап қайнатыңыз және оттан алғаннан кейін қалған майды бөліктерге қосыңыз. Осы тұздықтың үстіне құйыңыз.