Гатлаклдар (Қатпарлы тоқаш)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Бидай ұны 110
су 40
сары май 30
мақта майы 25
тұз.
су 40
сары май 30
мақта майы 25
тұз.
Сипаттамасы Кеспе тәрізді иленген қатты қамырды диаметрі 18 см болатын тортқа жайып, май жағып, шеттерін қозғамай, содан кейін домалатады, бұрайды, ұштарын қысады және кесекті шай табақшасының көлеміндей торт түрінде сығып, қуырады. терең.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Гатлаклдар (Қатпарлы тоқаш) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Бидай ұны 110, су 40, сары май 30, мақта майы 25, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

