Көмірде қуырылған саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Саңырауқұлақтар - 10 дана, өсімдік майы - 50 мл, май - 100 г, аскөк, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды жақсылап шайыңыз, елекке тастаңыз, ағызып жіберіңіз, тұз бен бұрыш қосыңыз. Көмірдің қызуынан жоғары қыздырылған грильді өсімдік майымен майлаңыз, үстіне саңырауқұлақтарды салыңыз да, қақпақтарда шырын жиналатындай етіп қуырыңыз. Саңырауқұлақтардың қақпақтарынан шырын төгілмеуі үшін дайын саңырауқұлақтарды абайлап алып тастаңыз. Сары май мен аскөк шөптерімен бірге қызмет етіңіз.