Яхния бұршақтары (тағамдары: Аргентиналық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г бұршақ үшін - 1 пияз, 1/2 кесе май, 1 ас қасық. қызанақ пюресі қасық, ақжелкен, аскөк, қара және қызыл бұрыш және дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Піскен бұршақтар кешке малынған. Келесі күні қабығы алынып тасталады, дәндер қолмен сүртіледі, суық сумен бірнеше рет жуылады және жұмсақ болғанша қайнатылады. Майдалап туралған пиязды күнбағыс майына қуырады, ұнтақталған қызыл бұрыш пен қызанақ пюресін қосып, қайнатпамен немесе сумен сұйылтып, бұршаққа құяды. Ақжелкенмен, кептірілген аскөкпен немесе қара бұрышпен дәмдеңіз, бұршақты тұздықпен қайнатыңыз, қайнатыңыз.