Ужгородтық завиванец
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қажетті өнімдер: 500 г сиыр еті, 100 г бекон, 3 жұмыртқа, 1 ас қасық еріген шошқа майы, 1 маринадталған қияр, 1 ірі картоп, 1 ас қасық ақжелкен, 1 ас қасық аскөк, 0,5 шай қасық ұнтақталған бұрыш, 2 ас қасық ұн.
Сипаттамасы мяса алақанның көлеміндей 4 жалпақ бөлікті кесіңіз (жартылай фабрикаттарды қолдануға болады), пленкаларды алып тастаңыз, шайқаңыз, тұз себіңіз, бұрыш себіңіз, содан кейін еттің әр бөлігіне бірнеше тілім салыңыз. тұздалған қияр мен тік жұмыртқа, бекон жолақтары мен ұзындығы бойынша жолақтарға кесілген шикі картоп. Мұның бәрін орамға орап, жіппен байлап, жұмыртқа жағып, ұнға нан салып, еріген сары майға жоғары отта қуырып, кастрюльге салып, етті жабу үшін қайнаған су құйып, жұмсақ болғанша қайнатыңыз. . Бұқтырылған картоппен бірге қызмет етіңіз, оларды завиванцты бұқтырған кезде пайда болған тұздықпен құйыңыз.