Ақ бұршақ қосылған шпинат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 4 порция үшін: 2 пияз 2 түйір сарымсақ 100 гр бекон 2 ас қасық туралған.л өсімдік майы 2 пакет (300 гр) мұздатылған шпинат 1/4 л мөлдір сорпа 1 банка (425 гр) ақ бұршақ тұзы, бұрыш
Сипаттамасы (тағамдар: Американдық (АҚШ)) Дайындау: 1. Пияз мен сарымсақты тазалап, ұсақтап тураңыз. Беконды текшелерге кесіңіз. Қуыруға арналған табада майды қыздырыңыз. Пиязды, сарымсақты және беконды майға жіберіңіз. 2. Шпинатты қосып, сорпамен жабыңыз. Шамамен 15 минут қайнатыңыз.