Устрица соусы қосылған тауық еті (тағамдар: француз)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тауықты ақ тұздықта пісіріңіз. Тұздыққа сары майға 5 минут қайнатылған жуылған, майдалап туралған шампиньондарды қосыңыз. Устрицаларды ашып, оларды сұйықтықпен бірге кішкене кастрюльге салыңыз да, бірінші қайнағанша қыздырыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз. Устрицаларды тұздыққа салыңыз, олардың сұйықтығына 2-3 ас қасық қосыңыз. Лимон шырынын қосыңыз. Тұздыққа себілген тауыққа тұтастай қызмет етіңіз.