Сүзбе шарлары (тағамдар: Еврей)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сүзбені езіңіз (жақсырақ майсыз), оны жұмыртқамен сүртіңіз, тұз бен қант қосыңыз. Ұнды біртіндеп қосып, қамырды илеңіз, оны серпімді болғанша илеңіз. Сірке суымен сөндірілген сода (немесе тағамдық қопсытқыш) қосыңыз. Майды терең табада немесе кастрюльде қайнағанша қыздырыңыз. Қолды аздап ылғалдандырғаннан кейін қамырдан кішкене шарлар жасап, оларды қайнаған майға батырып, қызарғанша қуырыңыз. Дайын шарларды қант ұнтағына себуге болады.