Тәтті пончиктер суфганиет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қамырдан жасалған қамырдан жасалған пончиктер. 1 стакан су, 100 г сары май (өсімдік майын қолдануға болады), 1 стакан ұн, 4 жұмыртқа, қуыруға арналған өсімдік майы.
Сипаттамасы (тағамдар: еврей) Бұл пончиктерге арналған көптеген рецепттер бар. Олар үшін ортақ нәрсе - барлығы қант ұнтағына себілген және қазірдің өзінде дайын болғандар ортасындағы тесік арқылы жарқын джем немесе джеммен толтырылған. Кішкене кастрюльге су құйыңыз, май құйыңыз және баяу отта қайнатыңыз. Оттан алыңыз, ұнды қосып, ағаш қасықпен жақсылап илеңіз. Кәстрөлді қайтадан отқа қойып, қыздырыңыз, қамыр кастрөлдің бүйірлерінен артта қалғанша араластыруды жалғастырыңыз. Оттан алыңыз, шамамен 10 минут суытыңыз және жұмыртқаны бір -бірлеп шайқаңыз, әр жолы мұқият илеңіз. Терең табаны қыздырып, өсімдік майын қалың қабатқа (3-4 см) құйып, жақсылап қыздырыңыз. Қасықпен қамырдың бөліктерін қайнаған майға жайыңыз. Пончиктерді қоңыр түске дейін қуырыңыз. Дайын пончиктерді қағазға салып, қант ұнтағына себіңіз. Кондитерлік шприцтің көмегімен ішіне кішкене джем немесе джем салыңыз, сонда оның жарқын жері ортасында көрінеді.