Сябу-сябу
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сорпа қайнап жатыр, ал қонақтар етті таяқшалармен ұшынан алып, сорпаға бір-екі минутқа батырады, содан кейін таяқшаларды орап алатындай етіп алып, тұздыққа батырады - сонда бір тілім, мына жерде - және жейді, гарнир бөліктерімен араласады. Бір кесе буға пісірілген күрішпен бірге беруге болады. Рavel Viaznikov 2:5020/182. 4 Дайындау үшін: өте жұқа кесілген жақсы сиыр еті немесе бұзау етінен жасалған сирлоин (қалыңдығы 1 мм, жарты алақан алаңы), ұзын таяқшалар, гарнир тағамы - бас салат жапырақтары, пісірілген устрица саңырауқұлағы немесе бал саңырауқұлағы, дөңгелек пияз сабақтары, жеуге жарамды хризантема жапырақтары, қуырылған соя сүзбе тілімдері (таппағаныңызды қалдырыңыз), 2 тұздық, кезектесіп тұтынылады - понзу (1:1:1 лимон шырыны, соя соусының қоспасы ал балық, текшеден, сорпадан алуға болады) және гомадаре (крахмалмен қоюландырылған және ұсақталған күнжіт тұқымымен хош иістендірілген соя соусы), Ең соңында, осының барлығын және саке ұсыныңыз. үстелге, сондай-ақ сиыр сорпасын құйып, туралған жасыл пиязды лақтыратын оттығы бар ыдысты қойыңыз.