Анар-лимон соусындағы ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бұл бір нәрсе. Тек лимон тұқымдарының түспеуін қадағалаңыз, әйтпесе ол ащы болады. Olga Рovolotskaya 2:5025/5. 24
Сипаттамасы Ба-альшой шошқа етінің бір бөлігі қуырылады, бірақ өте қатты емес, өте ыстық табада. Осы уақытта құмыраға бір анар шырыны мен бір лимон шырынын сығып, әр түрлі шөптерді кесіп, табадан алынған етті сол жерге жабыстырыңыз. Құмыраны бес минуттай жауып, шейкер сияқты шайқаңыз және тұру үшін көбірек қойыңыз. Осы уақытта күрішті пісіріңіз, шайыңыз, табаға салыңыз, етті, шырын мен шөпті банкадан сол жерге құйыңыз, араластырыңыз және қақпақтың астында аздап ұстаңыз.