Жұмыртқадағы ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Мысалы, күркетауық филесін алыңыз. Оны тілімдерге кесіңіз (бөлке сияқты :-) Тұздалған, бұрышталған, аздап "Ұрылған". Ыдыстағы жұмыртқаны шанышқымен жарып жіберді. Біз әр бөлікті ыдысқа және табаға батырамыз. Осылайша кез келген етті қуыруға болады. Төменгі жол - бұл жұмыртқаны орап, ет шырындарының ағып кетуіне жол бермейді. Етті жұмыртқаға түні бойы сіңіруге болады - жұмыртқа, дәміне қарай дәмдеуіштер, құрғақ шарап қосуға немесе пияз / сарымсақты сол жерге ысқылап, маринадтауға болады, ал таңертең қуыруға болады. Етті *ыстық* табаға лақтыру керек - бір жағынан бір минут, екінші жағынан бір минут, содан кейін жай-күйіне келтіру керек.