Қарбыз ілгегі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы бір үлкен қарбыз, 1/10 - коньяк, 1/10 - апельсин ликері, 3/10 - ананас шырыны, 5/10 - шампан. Қарбыздан жоғарғы бөлігін шеңбер түрінде кесіп алып, қасықпен тұқымы бар целлюлозаны таңдаңыз. Барлық компоненттерді қарбызға құйыңыз, оны кесілген қақпақпен жабыңыз және тоңазытқышқа салыңыз. 1-2 сағаттан кейін қарбызды үстелге ұсынуға болады және сусынды ілмек шыныаяқтарға немесе стақандарға құю қасықпен құйып, сабанға беруге болады.