Пеламуши
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4 кесе жүзім шырыны, жүзімнен 1 кесе жүгері ұны, шырынын сығып, кастрюльге құйыңыз, отқа қойыңыз және сұйықтық жылыған кезде жүгері ұнын қосып, пісіріңіз. ағаш қасықпен үздіксіз араластыра отырып, кесектердің пайда болуына жол бермей, ұнның иісі буланғанша және біртекті қалың масса алынғанша (пісіру шамамен 40 минут бойы жалғасады). Пісіргеннен кейін, пеламушаны бұрын сумен суланған ыдысқа құйыңыз (табақтарға жайыңыз), салқындатыңыз және қызмет етіңіз (жаңғақпен бірге беруге болады немесе құю алдында оларды тікелей пеламушиге құюға болады).