Қарлы шарлар.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сүтті кең кастрюльге қайнатыңыз да, оған 1 қасық қант себілген 6 шайқалған белков бірінен соң бірін қасықпен салыңыз. белки ыдысқа қасықпен алып тастаңыз, оларды слайдқа салыңыз. 6 сарысын 1/2 фунт қантпен доб сүртіңіз, кастрюльде қалған сүтпен сұйылтыңыз, 1 шай қасық ваниль немесе лимон қабығын құйыңыз, ыстық күйге келтіріңіз, бірақ қайнатуға жол бермеңіз. Осы сироппен қарлы кесектерді абайлап құйыңыз. Соңғы тағамға қызмет етіңіз.