Таңқурайдан, құлпынайдан немесе құлпынайдан жасалған қайнатылған желе
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 6 сарысы, 1 стакан қантты аққа жағамыз. Біз екі литр кілегеймен сұйылтамыз, пешке қоямыз, қоюланғанша араластырамыз, бірақ қайнатпаймыз. Сүзіңіз, салқындатыңыз, езілген жидектермен сұйылтыңыз, сорпа ыдысына құйыңыз, желе пісірілген 2 уыс жидекті құйыңыз. Кілегейлі балмұздақпен бірге ұсыныңыз, оны тұшпара сияқты қасықпен төмендетіңіз. Қалған ақуыздарды безе, үлпілдек торт жасау үшін пайдалануға болады.