Құлпынайдан жасалған компоттар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ең жақсы құлпынай компоттары тығыз целлюлозасы бар қара түсті жидектерден алынады. Бұл ерекшеліктер сорттарымен ерекшеленеді: Комсомолька, Коралка, Фестивальная, Рубиновая, Саксонка, Георг, Робинсон. Құлпынай компоттары кішкене жарты литрлік банкаларда жақсы дайындалады. Бұл қыздыру уақытын қысқартуға мүмкіндік береді: ол неғұрлым аз болса, С дәрумені, бояғыштар соғұрлым аз жойылады, компоттың сыртқы түрі соғұрлым жақсы сақталады. Бірдей мөлшердегі және пісетін жидектерді таңдауға тырысыңыз. Сироп үшін: 1 литр суға - 200 - 300 г қант