Орыс қарақұмық құймақтары.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ашытқыға 4 стакан қарақұмық ұнынан ("Жібектің" ең жоғары сорты), үш стакан жылы сүттен, 1 ас қасық майдан, 2 сарысынан, 3-6 орамнан (12,6-25,2 г) қамыр илеңіз. құрғақ ашытқы. Шпательмен шайқаңыз, көтерілгенше қалдырыңыз, 1 ас қасық тұз бен қант құйыңыз, қайтадан шайқаңыз, 1,5-2 стаканға күйдіріңіз. сүт, шайқаңыз, 2 шайқалған ақуызды қосыңыз, көтерілуге қалдырыңыз, қасықпен абайлап алыңыз және шойын табада маймен қуырыңыз. Қамырды демалысқа дейін 4-6 сағат бұрын дайындайды.