Сүзбе мен мейіз қосылған струдель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Толтыру үшін: 300 г сүзбе
1 сарысы
1/2 кесе тұқымсыз мейіз
1/4 кесе түйіршіктелген қант
бір шөкім ванилин (дәміне қарай)
пышақтың ұшындағы даршын
қант ұнтағы кванттық сатис (иә
аздап - максимум екі қасық
керісінше бір).
1 сарысы
1/2 кесе тұқымсыз мейіз
1/4 кесе түйіршіктелген қант
бір шөкім ванилин (дәміне қарай)
пышақтың ұшындағы даршын
қант ұнтағы кванттық сатис (иә
аздап - максимум екі қасық
керісінше бір).
Сипаттамасы Сарысын ақ қантпен сүртіңіз, жақсылап езілген (езілген) сүзбе мен қалғанының бәрін салыңыз (сахтан басқа. ұнтақтар) және мұқият илеңіз. Алғашқы рецепттерден айырмашылығы: пісіру парағындағы струдельді жұмыртқамен емес, сары маймен майлап, үлестірген кезде де кесіп алмаңыз, бірақ ыстық күйінде қант ұнтағына себіңіз. Шайға да, кофеге де жақсы.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сүзбе мен мейіз қосылған струдель пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Толтыру үшін: 300 г сүзбе, 1 сарысы, 1/2 кесе тұқымсыз мейіз, 1/4 кесе түйіршіктелген қант, бір шөкім ванилин (дәміне қарай), пышақтың ұшындағы даршын, қант ұнтағы кванттық сатис (иә, аздап - максимум екі қасық, керісінше бір).. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

