Сүзбе мен мейіз қосылған струдель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Толтыру үшін: 300 г сүзбе, 1 сарысы, 1/2 кесе тұқымсыз мейіз, 1/4 кесе түйіршіктелген қант, бір шөкім ванилин (дәміне қарай), пышақтың ұшындағы даршын, қант ұнтағы кванттық сатис (иә, аздап - максимум екі қасық, керісінше бір).
Сипаттамасы Сарысын ақ қантпен сүртіңіз, жақсылап езілген (езілген) сүзбе мен қалғанының бәрін салыңыз (сахтан басқа. ұнтақтар) және мұқият илеңіз. Алғашқы рецепттерден айырмашылығы: пісіру парағындағы струдельді жұмыртқамен емес, сары маймен майлап, үлестірген кезде де кесіп алмаңыз, бірақ ыстық күйінде қант ұнтағына себіңіз. Шайға да, кофеге де жақсы.