Шашлыктағы печенье
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жаңғақ - 300 г, қант - 200 г, жұмыртқа (ақуыз) - 5 дана, лимон қышқылы - 5 г, тәтті айва - 260 г.Жаңғақ дәндері мен тәтті айва жемістерін кезектестіріп, шашлыкқа саламыз. Салқындатылған ақуыздардан, қанттан және лимон қышқылынан безені шайқаңыз. Шашлыкты шайқалған безеге батырамыз, содан кейін қабық пайда болғанша оттың үстіне біркелкі айналдырамыз. Біз бұл операцияны безеу біткенше қайталаймыз. Жаңғақ дәндері мен тәтті айва жемістерін шашлықтан абайлап алып тастаймыз, бөліктерге бөлеміз.