Ірімшікпен толтырылған бұрыш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тәтті бұрыштарды жуыңыз, құрғатыңыз, сабақтарын мұқият кесіңіз және тұқымдарды алып тастаңыз (түрлі-түсті бұрыштарды алған дұрыс). Ірімшік пен мұздатылған майды үккіштен өткізіңіз. Сарымсақты сарымсақ бастырғышынан өткізіңіз, жаңғақ дәндерін тураңыз, шөптерді тураңыз. Мұның бәрін араластырыңыз және бұрышты осы қоспамен мықтап толтырыңыз. Сабағынан тесіктерді жаңғақтың жартысымен жабыңыз. Қызмет көрсетуге дейін тоңазытқышқа салыңыз (жарты сағатқа). Қалыңдығы 4-5 мм кесектерге кесіңіз. тәтті бұрыш 3-4 дана. май 150 г. ірімшік (кез келген) 250 г. сарымсақ 2 түйір жаңғақ 8-10 дән кинза (немесе ақжелкен) 1 шоқ