Кептірілген толтырылған қара өрік
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жаңа піскен КЕПТІРІЛГЕН қара өрік, сәл жатып қалған қара өріктерді ұзынынан кесіңіз, тұқымдарды алып тастаңыз, толтырыңыз, ең жұқа ағаш табанға байлаңыз, сынбау үшін және салмасы құлап кетпес үшін көлденеңінен тесіңіз. Сабанмен жабылған темір қаңылтырға бүктеңіз (сабанның орнына Сент-Джон сусласының сабағын қолдануға болады), кептіру үшін пешке немесе ыстық емес пешке салыңыз. Мұны бірнеше рет қайталаңыз, содан кейін банкаларға салыңыз. Сіз оларды таяқшалардан алып тастай алмайсыз. Салмасы: кептірілген қара бидай нанын алыңыз, зире тұқымын қосыңыз, ақ балмен сұйылтыңыз, бірақ сұйық емес. Нанның орнына жаңа піскен, қабығы аршылған алма мен майдалап туралған апельсин қабығын пайдалануға болады.