Жаңғақ соусы қосылған тауықтың төс еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қажет: 3 тауықтың төс еті, 40 г жаңғақ, 33% майы бар 100 г кілегей, 1 бульон текшесі. Тауықтың төс еттерін ұнға салып, ыстық табаға салып, өсімдік майына қызарғанша қуырыңыз. Тұздық үшін аршылған жаңғақтарды ұнтақтаңыз, өткір жаңғақ иісі шыққанша сары майға қуырыңыз. Кілегей мен тауық сорпасын қосыңыз. Кілегей қоюланғанша барлық массаны баяу отта қайнатыңыз. Филелерді пеште дайын болғанға дейін жеткізіңіз, табаққа салыңыз және тұздықпен жабыңыз.