Асшаянмен толтырылған жұмыртқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Асшаяндардың 4 порциясы үшін - 500 г, жұмыртқа - 4 дана, май - 1 ас қасық. қасық, жаңа піскен көкөністер, ақжелкен, дәміне қарай тұз. Қатты пісірілген жұмыртқалар ұзына бойына кесіледі, сарысы бөлінеді. Содан кейін оны сары маймен езеді, тұздайды және кесектерге кесілген тазартылған қайнатылған асшаяндардың етімен біріктіреді. Жұмыртқалардың жартысы дайын массаға толтырылған, үстіне асшаяндардың мойындарымен, ақжелкенмен безендірілген. Табаққа жаңа піскен көкөністермен бірге беріледі.