Қаймақтағы балық шұжықтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты60 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г тартылған ет дайындаңыз. балық филесі, 250 гр. пияз және 2 жұмыртқа. Ұзындығы 3-4 см шұжықтар жасап, оларды ұнға салып, аздап қуырыңыз. 400 г пиязды ұсақтап тураңыз, оны өсімдік майына үнемдеңіз. Жартысын қазанның түбіне, ал пиязға - балық шұжықтарын салыңыз. 2 маринадталған қиярды аршып, текшелерге кесіңіз де, дайын болғанға дейін табада қуырыңыз. Қиярды балықтың үстіне, ал қалған пиязды үстіне қойыңыз. Сондай-ақ, 50 г туралған қайнатылған саңырауқұлақтарды қосуға болады. Барлығын қаймақ қоспасымен тұз, бұрыш және сумен құйып, баяу отта 60 минут қайнатыңыз.