Жаңғақ қосылған пияз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тазартылған пиязды (500 г) қайнаған суға (2 кесе) салып, 30 минут қайнатыңыз. Содан кейін дуршлагқа тастаңыз, салқындатыңыз және сабақтарды мыжып алмау үшін абайлап сығыңыз. Әрбір шамды өз сабақтарымен орап, шоқтың көрінісін беріңіз. Жарты кесе аршылған жаңғақ, 2 түйір сарымсақ және 1 түйір ащы бұрышты ұсақтап турап, дәміне қарай тұз қосып, жеміс сірке суымен сұйылтыңыз. Пияздың шоқтарын осы массаға орап, табаққа әдемі етіп жайыңыз.