Ақ-қара печенье
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ұнды, түйіршіктелген қантты және ванильді қантты жұмыс бетіне слайдпен құйып, оған ойық жасаңыз. Онда сарысын құйыңыз, шетіне туралған майды салыңыз. Барлық өнімдерді пышақпен ұсақтап тураңыз, содан кейін қамырды тез илеңіз. Қамырды екі тең бөлікке бөліңіз. Бір бөлігін какао мен кілегеймен араластырыңыз, сонда қамыр біркелкі қоңыр түске боялады. Әрбір бөлікке шар пішінін беріңіз. Шарларды пленкаға орап, тоңазытқышқа 1 сағатқа қойыңыз. Ұн себілген бетке әрбір шарды 20*25 см өлшемді қабатқа жайып, қабаттарды бір-бірінің үстіне пленка бөлігіне салыңыз да, оның көмегімен қамырды тығыз орамға ораңыз. Орамды пленкаға орап, тоңазытқышқа 1 сағатқа қойыңыз. Пешті 175 градусқа дейін қыздырыңыз. Пісіру парағын пісіру қағазымен салыңыз. Орамды қалыңдығы 0,5 см шеңберлерге кесіңіз де, оларды пісіру парағына салыңыз. Тұмшапеште 175 градус температурада 12-15 минут пісіріңіз. 50 дана үшін: 300 г ұн 150 г қант 1 пакет ванильді қант 2 жұмыртқаның сарысы 200 г салқындатылған май 2 ас қасық. қамырды илеуге арналған қасық кілегей ұны