Поляк тілінде колраби
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг. колраби, 140 г. сары май немесе маргарин, 2 қатты пісірілген жұмыртқа, 1/2 кесе нан үгіндісі, лимон шырыны, тұз. Колрабиді тазалаңыз, шайыңыз, қайнаған тұздалған суға батырыңыз және жұмсақ болғанша пісіріңіз, содан кейін судан алыңыз, тілімдерге немесе жолақтарға кесіңіз және нан үгіндісі соусымен бірге қызмет етіңіз. Кептірілген нан соусын дайындау: Ыстық табада сары майды ерітіп, оған електен өткізілген ұсақталған нан үгіндісін құйып, қызарғанша қуырып, тұздап, майдалап туралған жұмыртқаны, лимон шырынын қосып, бәрін араластырыңыз. . Тұздықты тұздық ыдысында ұсыныңыз.