Саңырауқұлақ уылдырығы 3
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды қайнатқаннан кейін оларды ұсақтап тураймыз. Содан кейін аздап қуырылған пиязды саңырауқұлақтармен араластырамыз, саңырауқұлақ сорпасымен сұйылтамыз және сұйықтықтың негізгі бөлігі қайнағанша баяу отта қайнатамыз. 300 гр. жаңа саңырауқұлақтар - саңырауқұлақ сорпасының толық емес кесесі, 3-4 түйір сарымсақ, 2 ас қасық. туралған жасыл пияздың қасықтары, қуыруға арналған өсімдік майы, тұз, сірке суы, дәміне қарай бұрыш.