Лазанья
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бұл керемет тағамды дайындау үшін сізге лазанья тәрелкелері қажет (барлық супермаркеттерде сатылады - олар 10х20 см тікбұрышты кеспе). Кез келген салма - нұсқалар: 1. Қуырылған пияз, сәбіз, балдыркөк, саңырауқұлақтар, қызанақ, тартылған ет, шөптер және т.б., ақ шарап, сорпа (текшелерден жасауға болады). 2. Кез келген пропорциядағы кез келген көкөністер мен сорпа. 3. Пияз, сәбіз, қызанақ, пісірілген шұжық және сорпа Тұздық (таңдау бойынша): 1. Кілегей + сүт + үгітілген ірімшік. 2. Бечамель: 50 грамм сары майды 1 ас қасық ұнмен қуырамыз, екі стакан сүтті жұқа ағынмен қосамыз, қайнатамыз, алып тастаймыз, үгітілген ірімшік, тұз, бұрыш қосамыз. 3. Кілегей + қызанақ-паста, тұз, бұрыш. Кез келген нұсқаны таңдағаннан кейін, біз лазанья табақтарын (құрғақ) терең пісірме табаққа саламыз, үстіне шөмішпен толтыруды құйамыз (толтырудың консистенциясы - қою сорпа), үстіне тұздық құйып, ірімшік себеміз, лазаньяның келесі қабатын саламыз. және т.б., қалыптың тереңдігі мүмкіндік беретіндей. Біз лазаньямен аяқтаймыз және оның үстіне тұздықты құйамыз. Біз бәрін алдын ала қыздырылған пешке (200 градус) салып, қызарғанша қоямыз және фольгамен жабамыз. Пеште болу уақыты - 40 минут. Құрғақ қызыл шараппен және көкөніс салаттарымен бірге қызмет етіңіз. лазанья тәрелкелері, қалғанының бәрі қалауыңыз бойынша. Ірімшік неғұрлым көп болса, соғұрлым жақсы