Маринадталған қырыққабат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Банкалар тығындалады және +85 ° C температурада пастерленеді, жарты литр - 20 минут, литр - 30 минут, үш литр - 40-50 минут. Бір банкада қырыққабаттың 2/3 бөлігі, салманың 1/3 бөлігі салмағы бойынша сыяды. Оны маринадтауға арналған етіп дайындаңыз. Қырыққабатты тұзбен себеді, ыдысқа жақсылап араластырады және бөлме температурасында 2-3 сағатқа қояды. Содан кейін қырыққабат банкаларға салынып, тығыздалады. Бұрын әр құмыраның түбіне дәмдеуіштер салынады - қара бұршақ 5-6 бұршақ, аздап даршын мен қалампыр, 1 лавр жапырағы. Құюдың келесі құрамы ұсынылады: 1 литр су үшін - 2 шай қасық сірке суы, 1,5 шай қасық тұз, 4 шай қасық қант.