Потофе сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сиыр еті - 500 гр. Сәбіз - 3-2 дана. Шалғам - 3-2 дана. Су - 16 стакан. Нан - 4-6 тілім. Дәміне қарай - ақжелкен
пияз
балдыркөк және ақжелкен. Лавр жапырағы
сарымсақ қалампыры
қуырылған пияз немесе қуырылған қанттың бір бөлігі - бір-бірден. Қалампыр - 1-2 дана.
пияз
балдыркөк және ақжелкен. Лавр жапырағы
сарымсақ қалампыры
қуырылған пияз немесе қуырылған қанттың бір бөлігі - бір-бірден. Қалампыр - 1-2 дана.
Сипаттамасы Сиыр етін суық сумен, тұзбен жауып, өте жеңіл отқа қойыңыз және көбік көтерілгенше қайнатпаңыз. Оны алып тастаңыз. Кесілген көкөністерді, шөптерді және барлығын салып, баяу отта 5-6 сағат қайнатыңыз. Бірден електен тікелей турендерге, түбіне нан тілімдерін салып сүртіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Потофе сорпасы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сиыр еті - 500 гр. Сәбіз - 3-2 дана. Шалғам - 3-2 дана. Су - 16 стакан. Нан - 4-6 тілім. Дәміне қарай - ақжелкен, пияз, балдыркөк және ақжелкен. Лавр жапырағы, сарымсақ қалампыры, қуырылған пияз немесе қуырылған қанттың бір бөлігі - бір-бірден. Қалампыр - 1-2 дана.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz


