Жаңғақтармен қуырылған қара шөп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер орташа мөлшердегі тоғай, орман жаңғақтары 2-3 кесе, сары май (немесе шошқа майы) 100 г, бекон 150 г, қант 1 ас қасық, дәміне қарай тұз, суланған лингонберри 1 стакан.
Сипаттамасы Өңделген қарақұйрықтың ұшасын тұзбен сүртіңіз, сары майдың (немесе шошқа майының) кішкене бөліктерімен, қантпен араластырылған фундукпен толтырыңыз. Ұшаны беконның жұқа тілімдерімен жабыңыз, олар құлап кетпес үшін жіптермен ораңыз. Дайындалған аңды пісіру парағына арқасын төмен қаратып қойып, алдын ала қыздырылған пешке салыңыз. Дайын болғанға дейін қуырыңыз, 45 минуттан 1,5 сағатқа дейін.Қуырылған аңды жіптерден босатып, табаққа салыңыз, үстіне шырын құйыңыз. Ылғалданған лингонберри немесе мүкжидектерді айналасына қойыңыз. Толтыру үшін жаңғақтардың орнына суланған лингонберри немесе мүкжидекті қолдануға болады