Түкірген балапан
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған орташа мөлшердегі тауықтың ұшасын шайыңыз, тұздаңыз, бұрыш себіңіз, металл түкірікке салыңыз, ұшасын қиғаш етіп (аяғынан қанатына дейін) өткізіп, ыстық көмірдің үстінде қуырыңыз (жалынсыз) 20-30 минут. Қуыру кезінде тауықтың ұшасын сары маймен майлап, шашлыкты тауықтың мөлшері бірдей, бірақ қуырылатындай етіп айналдыру керек. Қызмет көрсету кезінде тауықты верте-ладан алып тастаңыз, оны қыздырылған табаққа салыңыз да, салат жапырақтарымен, жаңа піскен немесе аздап тұздалған қиярмен және жаңа піскен немесе консервіленген мидиямен күйдіріңіз. Бөлек, сіз "Ткемали *" тұздығына қызмет ете аласыз (төменде қараңыз). Сол сияқты, сіз рябчика, кекілік және басқа да ұсақ аңдарды дайындауға болады. Қуырар алдында кекілікті арқасын кеспей, кеуде бойымен ұзынынан кесу керек.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Түкірген балапан пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz