Американдық стильдегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауықтың ұшасын салқын сумен жуады, майлыққа кептіреді, жотаның бойымен кеседі, содан кейін ашып, аздап басып, қалыпқа келтіреді. Ұрылған ұшаны дәміне қарай тұздап, өсімдік майына малынып, нан үгіндісіне салып, грильге қуырады. Грильде қуырылған шұжықтар мен бекон тілімдерімен, нан үгіндісі мен үгітілген ірімшікпен, ұсақ қызанақпен, майға қуырылған картоппен және жаңа піскен бұршақпен безендірілген. Бөлек, каперс және майдалап туралған маринадталған қияр қосылған голланд соусына қызмет етіңіз.