Вена стиліндегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер Тауық еті 150, ұн 10, жұмыртқа 1/2 дана, крекер 10, қуыруға арналған май 10, лимон 1/8 дана, ақжелкен 5, салат 15, картоп 150, тұз.
Сипаттамасы Қуырылған және күйдірілген тауықтың ұшасы төрт бөлікке кесіледі, төс еті алынады. Сыртын және ішін тұзбен сүртіңіз, ұнға, жұмыртқаға және нан үгінділеріне кезекпен орап, қызарғанша шамамен 15 минут қуырыңыз. Артық майды ағызып жібергеннен кейін, ұшаны табаққа салып, лимонның төрттен бір бөлігімен, қуырылған картоппен және жасыл салатпен безендіреді.