Вена стиліндегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут

Өнімдер
Тауық еті 150
ұн 10
жұмыртқа 1/2 дана
крекер 10
қуыруға арналған май 10
лимон 1/8 дана
ақжелкен 5
салат 15
картоп 150
тұз.
ұн 10
жұмыртқа 1/2 дана
крекер 10
қуыруға арналған май 10
лимон 1/8 дана
ақжелкен 5
салат 15
картоп 150
тұз.
Сипаттамасы Қуырылған және күйдірілген тауықтың ұшасы төрт бөлікке кесіледі, төс еті алынады. Сыртын және ішін тұзбен сүртіңіз, ұнға, жұмыртқаға және нан үгінділеріне кезекпен орап, қызарғанша шамамен 15 минут қуырыңыз. Артық майды ағызып жібергеннен кейін, ұшаны табаққа салып, лимонның төрттен бір бөлігімен, қуырылған картоппен және жасыл салатпен безендіреді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Вена стиліндегі тауық еті пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 15 мин. Из продуктов вам понадобятся Тауық еті 150, ұн 10, жұмыртқа 1/2 дана, крекер 10, қуыруға арналған май 10, лимон 1/8 дана, ақжелкен 5, салат 15, картоп 150, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz