Шопкебаб (Кәді қосылған қуырылған қой еті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қой еті 150, кәді 100, өсімдік майы 10, жұмыртқа 1/2 дана., ұнтақталған қара бұрыш, тұз, гарнир 150.
Сипаттамасы Қой етінің ветчинасын кесектерге кесіңіз. Цуккини тазартылады, тілімдерге кесіледі және тұздалады. Шашлыкқа кезек-кезек ет пен кәді салады. Салқындаған кезде оларды ұнтақталған қара бұрышқа себіңіз, ұрылған жұмыртқаға батырыңыз және екінші рет қуырыңыз. Бүйірінде қуырылған картоп пен салат беріледі.