Шопкебаб (Кәді қосылған қуырылған қой еті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қой еті 150
кәді 100
өсімдік майы 10
жұмыртқа 1/2 дана.
ұнтақталған қара бұрыш
тұз
гарнир 150.
кәді 100
өсімдік майы 10
жұмыртқа 1/2 дана.
ұнтақталған қара бұрыш
тұз
гарнир 150.
Сипаттамасы Қой етінің ветчинасын кесектерге кесіңіз. Цуккини тазартылады, тілімдерге кесіледі және тұздалады. Шашлыкқа кезек-кезек ет пен кәді салады. Салқындаған кезде оларды ұнтақталған қара бұрышқа себіңіз, ұрылған жұмыртқаға батырыңыз және екінші рет қуырыңыз. Бүйірінде қуырылған картоп пен салат беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шопкебаб (Кәді қосылған қуырылған қой еті) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 150, кәді 100, өсімдік майы 10, жұмыртқа 1/2 дана., ұнтақталған қара бұрыш, тұз, гарнир 150.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz